Sercan BİLGİN - Rehber Öğretmen/ Psikolojik Danışman

Alaşehir´li olan Rehberlik Öğretmenimiz Sercan Bilgin, 8 yıllık ilköğretimini Barış Mahallesindeki Fatih İlköğretim okulunda, Lise eğitimini ise o zaman ki ismi Atatürk Lisesi olan Atatürk Anadolu Lisesinde yapmıştır. Liseden mezun olduğu yıl olan 2010 yılında Sakarya Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünü kazanmış, bu lisans bölümünden 2014 yılında mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olduğu yıl ataması gerçekleşmiş, ilk görev yeri olan Elazığ´ın Kovancılar ilçesinde görevine başlamıştır. Elazığ´da bulunduğu yıllarda Fırat Üniversitesi´nde Eğitim Programları ve Öğretimi bölümünde Yüksek Lisans yapmış, diplomasını 2019 Şubat ayında almıştır. görev yerindeki 5 yıllık süreçte Kovancılar Anadolu Lisesinde ciddi tecrübeler kazanarak 2019 yılında okulumuz Emine Elem Kayacık Ortaokuluna tayini çıkmış ve memleketine geri dönmüştür. Kendisi evli ve bir çocuk babasıdır. Futbol oynamaktan, Dağ Yürüyüşü yapmaktan, Doğada Kamp Kurmaktan, Kitap Okumaktan hoşlanmaktadır.

(555) 333 2211 020304 Eposta