'PLAYHOUSE-Learn English Through GAMES!' eTwinning Projemiz

'PLAYHOUSE-Learn English Through GAMES!' eTwinning Projemiz

Okulumuz öğrencileriyle 2. dönem başladığımız 'PLAYHOUSE-Learn English Through GAMES!' eTwinning Projemiz uzaktan eğitim sürecinde de devam etmiştir.

26.06.2020 320

Kuruculuğunu Türkiye ve Ukrayna'nın yaptığı projemiz; Romanya, Azerbaycan, Moldova, Türkiye, Ukrayna,Polonya ve Çekya dahil toplamda 7 farklı ülkeden 16 okulla beraber işbirliği içinde yürütülmüştür.

Projemizin amacı; öğrencilerimizin yabancı dil becerilerinin gelişmesini ve oyun tabanlı öğrenmeyi kullanarak dil öğrenimi konusundaki motivasyonlarının artmasını sağlamaktır.

Projemiz süresince tüm yabancı ve Türk öğrencilerimiz  birbirlerine geleneksel oyunlarını tanıttılar. Bunun yanı sıra öğrencilerimiz yabancı ve Türk öğrencilerle çevrimiçi görüşmeler yaptılar, Web 2.0 araçlarıyla kendi ürettikleri ve müfredata uygun birçok dijital oyunu birbirleriyle paylaşıp oynadılar. Öğrencilerimiz karışık ülke takımları oluşturarak ortak çevrim içi çalışmalara katıldılar. Etkinliklerimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Birçok ortak ürün ortaya çıkardığımız projemizde öğrencilerimizin yapmış olduğu bazı çalışmalara aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz.

ÖĞRENCİLERİMİZİN KENDİLERİNİN YAPTIĞI DİJİTAL KELİME OYUNLARINDAN BİRKAÇI

https://www.cram.com/flashcards/games/jewel/unit-7-party-time-11432677

https://www.cram.com/flashcards/games/jewel/unit-7-fitness-11451115

https://www.jigsawplanet.com/?rc=play&pid=04788626df1c

https://www.educandy.com/site/html5/bin/main.php?activity=matchup&quizid=125778

ORTAK ÜRÜNLERİMİZDEN GELENEKSEL OYUNLAR E-KITABIMIZ VE VİDEOMUZ

https://issuu.com/hedi.dogan/docs/traditional_games_of_my_country

https://youtu.be/SNnqbCXegw4

26-06-2020

 

26-06-2020