'Our New Technology Classroom' eTwinning Projemiz

'Our New Technology Classroom' eTwinning Projemiz

Okulumuzda 2019-2020 eğitim öğretim döneminde İngilizce derslerinde 'Our New Technology Classroom' adlı eTwinning projemiz 4 ülke ve 9 ortak okulla birlikte yürütülmüş ve başarıyla tamamlanmıştır.

26.06.2020 295

Kuruculuğunu Türkiye ve Polonya'nın yaptığı ve Slovenya, İspanya, Polonya ve Türkiye'den çeşitli okulların katıldığı projemizde öğrencilerimizin İngilizce derslerinde yeni teknolojik araçları kullanmaları ve farklı kültürleri öğrenmeleri hedeflenmiştir.

Projemizde öğrencilerimiz çeşitli dijital oyunlar oynama, proje logosu tasarlama, dijital araçlarla kendini tanıtma, takım çalışması yaparak geleneksel Türk yemeklerinin sunumlarını hazırlama gibi dijital becerilerini, işbirliği içinde çalışma ve iletişim becerilerini geliştirecek çeşitli etkinlikler gerçekleştirmişlerdir. Öğrencilerimiz karışık ülke takım çalışması yoluyla herkesin kendi şehrini anlattığı ortak bir hikaye yazmışlardır.Ayrıca Polonya ve Slovenya'dan öğrencilerle eşleşip birbirlerine mektup yazıp kart göndermişlerdir.Böylece öğrencilerimiz hem kendi kültürlerini anlatma hem de farklı kültürleri tanıma şansı elde etmişlerdir. Proje çalışmalarımıza katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26-06-2020

26-06-2020