OKULUMUZA 2 ÖDÜL BİRDEN

OKULUMUZA 2 ÖDÜL BİRDEN

Okulumuz eTwinning faaliyeti kapsamında 2 ayrı projeden 'Ulusal Kalite Etiketi' ödülü almıştır.

09.09.2020 271

kalite etiketikalite etiketi

 

 

 

 

 

Okulumuzda 2019- 2020 eğitim-öğretim yılında İngilizce derslerinde yürüttüğümüz 'Our New Technology Classroom' ve uzaktan eğitim sürecinde de devam ettiğimiz 'PLAYHOUSE-Learn English Through GAMES! adlı 2 ayrı eTwinning projemizin ikisi de başarılı bulunularak, MEB Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü eTwinning Ulusal Destek Servisi tarafından 'Ulusal Kalite Etiketi' ödülüne layık görülmüştür.

 Avrupa'dan ve Türkiye'den birçok ortak okulla beraber yürütülen projelerde 21.yy eğitim ve öğretim teknik ve metotları ve çok çeşitli Web 2.0 araçları kullanılmıştır. Ödül okul, koordinatör öğretmen ve öğrencilere ayrı ayrı verilmektedir. Projelerde görev alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

eTwinning Kalite Etiketleri, çok iyi niteliklere sahip eTwinning projelerine verilmektedir. Bu etiketler, projenin belirli bir ulusal standartta ve Avrupa standartına ulaştığını belirtmektedir.

eTwinning Nedir?

eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojileri (BİT) kullanımıyla okullar için destek, araç ve hizmetler sağlayarak Avrupa'daki okullar arası işbirliğini teşvik eder. 2005 yılında Avrupa Komisyonunun e-öğrenme Programının ana hareketi olarak başlatılan eTwinning, 2014 yılından bu yana AB Eğitim, Öğretim, Gençlik ve Spor program olan Erasmus+´a, sıkı bir şekilde entegre edilmiştir.