'eTwinners' Digitime' Projemiz

Okulumuzda İngilizce derslerinde yürütülen 'eTwinners' Digitime' adlı proje başarıyla tamamlanmıştır.

26.06.2023 126

Proje kapsamında Portekiz, Almanya, Romanya'dan Avrupalı öğrencilerin  ve Türkiye'den Soma BİLSEM ve Emine Elem Kayacık Ortaokulu olarak okulumuzun dahil olduğu projede farklı ülkelerden öğrenciler bir araya gelerek karışık ülke takımları halinde çalışmışlardır.

Öğrencilerimiz her ay yeni bir web 2.0 aracını kullanmayı öğrenmişler ve işbirlikçi ürünler ortaya koymuşlardır.

Kitap ayraçları, oyunlar, hikayeler, karikatürler, videolar gibi ürünler hazırlayarak birbirleriyle yaptıkları çalışmaları paylaşan öğrenciler ayrıca online toplantılarda bir araya gelmişlerdir.

Proje kapsamında ayrıca Romanya'lı öğretmenler tarafından öğrencilerimize yönelik egüvenlik webinarı düzenlenmiş ve günümüz teknoloji çağının en büyük risklerinden biri olarak karşımıza çıkan egüvenlik konusunda farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Projede emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz26-06-2023